Beneficiile jucariilor din lemn

Beneficiile jucariilor din lemn
Jucarii din lemn educative, avantajele oferite copiilor

Jucariile din lemn sunt biodegradabile, reciclabile, stimuleaza concentrarea si induc o stare de bine, dezvolta imaginatia, sunt rezistente si au durata de viata foarte lunga. Acestea sunt colorate cu vopsea non-toxica, pe baza de apa, prietenoasa cu micutii care inca au tendinta de a testa in felurite moduri ceea ce este in jurul lor.

Fiind un material natural, lemnul, este excelent pentru realizarea jucariilor pentru copii de toate varstele. Acestea ajuta la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei celor mici, care se vor bucura de joaca cu lucruri simple.

Jucariile de lemn sunt rezistente, greu de distrus si se pot transmite fratilor si surorilor care vin din urma sau se pot darui altor copii, fiind inca in stare buna dupa utilizari indelungate. Sunt jucarii sigure, acestea fiind atent finisate si avand de regula margini rotunjite.

Fiind in primul rand jucarii educationale pentru copii, ajuta la dezvoltarea motorie fina, a creativitatii, a solutionarii problemelor, a dezvoltarii armonioase prin joaca, micutii beneficiind de dobandirea cunostintelor intr-un mod placut si natural, prin joaca.

Jucariile din lemn sunt usor de intretinut, copilasii interactionand cu un material natural cu proprietati antibacteriene si antiseptice.
 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!